Σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες τάσεις στα κοσμήματα

Όταν κάποιος συνήθως αφορά την εβραϊκή τέχνη, μπορεί να σκεφτεί υπέροχα φωτισμένα με το χέρι κετούμπα, προσευχές και ευλογίες Οι περισσότεροι θα μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον ένα σχετικά με αυτό το έργο τέχνης κάπου που αφορά το σπίτι. Ωστόσο, το mezuzah μπορεί σίγουρα να χρησιμοποιηθεί από κάθε εβραϊκό σπίτι ακόμα καλύτερα από αμέσως. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες αφιερώνουν πραγματικά τον χρόνο τους για να δημιουργήσουν όμορφες θήκες για αυτόν τον mezuzah. Διαθέτει το γνώριμο, πραγματικά, μη κομμάτι της εβραϊκής τέχνης.

Πάντα να ελέγχετε σε πολλά διαφορετικά μέρη όταν συνήθως ψωνίζετε για διαμάντια. Να βλέπετε πάντα τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια από κοντά και να τα συγκρίνετε κριτικά για να τα λάβετε υπόψη. Πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά παραπλανητικά άτομα που εμπορεύονται κοσμήματα. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό  Χειροποίητα Σκουλαρίκια να μάθετε και τι ακριβώς περιλαμβάνει όταν διαλέγετε ένα νέο διαμάντι της μελλοντικής σας συζύγου.

Μία από τις φορές που αυτό το είδος μοναδικού κοσμήματος έρχεται σε πρακτικό είναι για έναν μεγάλο γάμο. Τι θα γινόταν αν το αγαπημένο σας στυλ κοσμήματος δημιουργήθηκε με τις χρωστικές του γάμου σας; Θα μπορούσατε να έχετε σκουλαρίκια, ένα κολιέ, ένα αποτελεσματικό βραχιόλι όλα σχεδιασμένα καθώς και το στυλ του γάμου σας και τα χρώματα στη συνείδηση. Θα δείχνετε εντυπωσιακές μέχρι την ημέρα του γάμου με ασορτί κοσμήματα από τα οποία μπορεί να είναι μοναδικά έτοιμα εσείς και το μεγαλύτερο γεγονός της ζωής σας.

Όταν τείνετε να επιλέγετε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με τον σύντροφό σας, το στυλ σας για το δαχτυλίδι και επίσης το στυλ της ζωής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δαχτυλίδι να ταιριάζει με το πρόσωπο που είναι σίγουρο και τον εαυτό σας με τη γυναίκα σας. Το δαχτυλίδι πιθανότατα θα έχει μια ιστορία για τα επόμενα χρόνια, τόσο θετικό που ταιριάζει με τους ανθρώπους σας.

Ενώ ψάχνετε έναν καλό αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν μερικά που πρέπει να θυμάστε. Θέλετε κάτι που να περιορίζει τα κοσμήματά σας αλλά να προσφέρει αρκετό χώρο. Θυμηθείτε να μην το αποθηκεύετε σε μέρη που θα μπορούσε να εκτεθεί σε υγρασία, η βενζίνη μπορεί να προκαλέσει σκουριά. Παρακάτω παρατίθενται μερικοί κανόνες για να εξετάσετε ότι ένα άτομο θέλει να κρατήσει το Jewish Shop κοσμήματα προσωπικό σπίτι.

Ένα άλλο ωραίο δώρο της Judaica είναι ένα yad ή «δείκτης της Τορά» που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αγόρι του Bar Mitzvah για να διαβάσει τη μερίδα του στην Τορά. Αυτό δίνεται καλύτερα στο αγόρι πριν από την τελετή του, ώστε να μπορεί να το εφαρμόσει στη συναγωγή.

Το Chumash μπορεί να είναι τα πρώτα πέντε βιβλία μεταξύ της Τορά που έχουν χωριστεί σε εβδομαδιαία επίπεδα. Κάθε Σάββατο, που είναι η ημέρα του εβραϊκού Σαββάτου, οι Εβραίοι συγκεντρώνονται σε Συναγωγές για να προσευχηθούν ειδικές προσευχές για την ημέρα του Σαββάτου και να ελέγχονται από την εβδομαδιαία Τορά που κοιτάζει. Η κοινότητα θα παρακολουθήσει την ανάγνωση στο Chumash που διαβάζεται δυνατά από έναν κύλινδρο που σχετίζεται με την περγαμηνή.

Αυτό το εξατομικευμένο μητρικό σετ κοσμημάτων απεικονίζει μια μητέρα που ευλογείται χρησιμοποιώντας μια κόρη. Υπάρχει μια πινελιά απαλότητας και αθωότητας σε κάθε κομμάτι που μπορεί να συνδεθεί σημαντικά με τον εορτασμό της μητρότητας για τη μαμά. Όλα τα κοσμήματα μπορούν να προσωποποιηθούν εκτός από το κολιέ και τις ταινίες.